Donnerstag, 13. Februar 2014

Clown-Workshop în biserica fortificată Gușterița

In perioadă 3 - 7 februarie a avut loc in casa parohială și in școala veche din Gușterița und atelier / workshop de clovni pentru copiii sectiilor germane a scolilor generale. Copiii au învățat notiunile de bază ale teatrului de clovni și au prezentat, cu mult entuziasm, un spectacol pentru părintii si bunicii lor.

Atelierul de lucru – workshop - de clovni a fost un prilej de bucurie. Copiii au fost foarte entuziasmați și, jucandu-se, au învățat multe lucruri. A se inclina in fața publicului, a se mișca pe scenă, a-si pune costumele la loc etc. Au învățat cum umblă, vorbește si simțe un clovn, inclusiv o porție bună de coordonare și mișcare.

Ulterior a fost inaugurat – printr-o rundă de jocuri - noul loc de joacă mobil. Acest loc de joacă mobil a fost construit cu sprijinul Institutului pentru relatii cu strainatatea – ifa – din Stuttgart / Germania.
Programul de vacanță full – time este o ofertă educațională extrascolară in limba germana. Prin astfel de oferte educaționale se creeaza posibilități pentru copii, de a pătrunde, prin joc, in diferite dimensiuni ale vietii.






Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen